När det inte går som man vill…

Vi har som tradition att mäta en amaryllis varje dag fram till jul. Den är så rolig eftersom att den växer så snabbt. Perfekt! Men denna mattejul stod amaryllisen i vårt fönster i rörelserummet. Och plötsligt hade den gått av. Typiskt! Planen i stöpet och jag funderade på att köpa en ny, kommer andra stjälken upp snart eller struntar vi i allt? 

Efter fundering bestämde vi oss för att inte köpa en ny. Amaryllisen gick av, en olyckshändelse. Och vi kan inte hålla på att köpa nytt hela tiden. Nu får vi istället avvakta den andra stjälken och mäta då. Kanke blir det snart, kanske efter julen eller så växer den när barnen är jullediga. Vi får vänta och se. Även det något som vi alla behöver träna på. Att vänta. 

Kommentera

E-postadress publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*
*