Nu är vi tillbaka!

Höst igen! Inte klokt vad tiden flyger fram. Innan sommaren sa vi hejdå till 13 blivande skolbarn. Så nu har vi fått påfyllt av en yngre skara barn. Vi har nya barn från två avdelningar här på Fridhem samt barn som flyttat till området och så klart ett gäng som gått hos oss en tid. Så nu arbetar vi hårt med att lära känna varandra och få ihop denna samling barn till en grupp. 

Läsårets tema är Ta hand om vår planet. Sommarlovsprogrammet har bidragit till ett nytt ord, planetskötare. Barnen visade ett stort intresse för vad en planetskötare gör och just att hitta skräp och sortera är de redan jätte duktiga på. I gruppintervjuer har barnen berättat om vad de är nyfikna på och sedan några veckor arbetar vi i grupperna. Skogen, rörelserummet och ateljén. Fokuset är just nu på kretslopp och nedbrytarna. Och återvinning. Det ska bli så spännande att se var vi hamnar!

Kommentera

E-postadress publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*
*